Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Steaua - Ceahlaul 3-0/ Ros-albastrii, lideri dupa o pauza de fix doi ani

Steaua s-a distrat cu Ceahlaul, in Ghencea, si a trecut pe primul loc in clasamentul Ligii 1. Formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf s-a impus cu scorul de 3-0 si ros-albastrii devin lideri dupa o pauza de fix doi ani. Golurile au fost marcate de de Rusescu '11, '60 si Rocha '33.

Raul Rusescu a deschis scorul dupa numai 11 minute de joc. Martinovici a intors in fata portii in urma unei lovituri de la colt, iar atacantul stelist a marcat cu latul.

Tanase s-a facut de ras la golul al doilea, dupa ce a dat pe langa minge. Steaua a avut noroc, Adi Rocha a profitat si a marcat pentru 2-0. Brazilianul are patru goluri marcate in campionat.

Putea fi 3-0 la pauza. Tanase i-a pasat lui Rusescu, dar stelistul l-a luat la tinta pe portarul Ceahlaului. Rocha putea face dubla, dar nu l-a putut invinge pe Iovici. Dupa o bara a lui Chipciu a nimerit bara, Rusescu a fost iar la locul potrivit si a marcat pentru 3 la 0.

Pana la final s-a mai consemant ocazia uriasa a lui Rocha, care a trimis peste poarta din 6 m.

Au evoluat echipele:

Steaua: Stanca - Dumitras, Martinovic, Chiriches, Parvulescu - Bourceanu, Pintilii (Popa '46) - Chipciu (Filip '69), Rusescu (M. Costea '64), Tanase - Rocha. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Ceahlaul: Jovici - Marc, Cazan, Ichim, Tepes - Monroy - Constantinescu, Golubovici (Velici '88), Onciu (Achim '58), Stana - Lukanovici (Badescu '46). Antrenor: Costel Enache

sursa foto: gsp.ro

Recomandari