Antena Căutare

Steaua - FCM Targu Mures 2-0/ Fundasi de trei puncte

Steaua a invins echipa FCM Targu Mures, scor 2-0 (1-0), duminica, intr-un meci disputat la Ploiesti, in cadrul etapei a V-a a Ligii I. Fundasii Geraldo (min. 45) si Martinovici (min. 87) au marcat golurile victoriei prin care Steaua revine pe podium




Geraldo a deschis scorul in minutul 45, cu o lovitura de cap din 7 metri dupa centrarea din corner a lui Brandan.

In repriza secunda jucatorii lui Sabau au aceeasi atitudine "neindrazneata" ca in prima repriza. Bus a trimis de la 16 metri pe centrul portii, prada usoara pentru Tatarusanu. Steaua a ratat sansa sa se desprinda pe tabela. Tatu a obtinut un penalty, dar Balaur i-a ghicit intentia lui Brandan(69).

Stelistii au marcat al doilea gol la indigo cu cel al lui Geraldo din finalul primei reprize. Brandan a centrat si de aceasta data Martinovici(87) a trimis puternic in poarta lui Balaur. Pe final, Vagner a primit al doilea galben si a fost eliminat. Ros-albastrii obtin o noua victorie si se mentin in cursa de urmarire a dinamovistilor.

Au evoluat echipele:

Steaua:
Tatarusanu - Nicolita, Galamaz, Geraldo, Brandan - Rusescu (Nikolici '24), Bicfalvi (Latovlevici '55), Bourceanu, Tanase - Tatu, Mihai Costea (Martinovici '68).

FCM Targu Mures: Balauru - Vagner, Iencsi, Ghionea, Szilagy - Ilies, Issa Ba, Paduretu (Bumba '76), Astafei (Goge '46) - Celsinho (Fl. Dan '67), S. Bus.

foto: gsp.ro

Rugby: Australia a castigat Tri-Nations... Dinamo - Otelul Galati 2-1/ "Cainii", a cincea victorie consecutiva in Liga 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x