Antena Căutare

Steaua nu scapa de McCLaren! Englezul se intoarce la Twente

Steve McClaren e aproape de o revenire pe banca olandezilor pe care i-a facut campioni in 2010 si ar da iar peste ros-albastri, pe care i-a eliminat cu Middlesbrough in 2006.

Probabil cea mai neagra seara din istoria Stelei e readusa in memoria suporterilor de aparitia numelui Steve McClaren. Englezul o antrena in 2006 pe Middlesbrough, cu care a eliminat-o pe Steaua din semifinalele Cupei UEFA, in urma unui retur socant si dureros pentru toti ros-albastrii: romanii castigasera la Bucuresti cu 1-0 si ajunsesera la un moment dat sa aiba 3-0 "la general", dar britanicii au intors incredibil si au castigat returul cu 4-2, cu un gol decisiv dat in ultimele secunde de italianul Maccarone.

McClaren a esuat dupa aceea ca selectioner al Angliei, dar a impresionat la Twente, viitoarea adversara a Stelei, pe care a facut-o campioana in 2010. Si pe care o poate antrena din nou acum. Conform The Sun, el il va substitui pe Co Adriaanse la conducerea formatiei pe care Steaua o va intalni in "16"-imile Europa League, pe 16 si pe 23 februarie. Twente e acum pe 3 in Olanda, dar Adriaanse a fost demis din cauza relatiei proaste pe care o are cu propriii jucatori. McClaren e liber de contract dupa ce a fost demis de Nottingham Forrest, din Liga a doua engleza.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Aston Villa il vrea pe Robbie Keane... Maggio si-a prelungit contractul cu Napoli pana in 2015...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x