Antena Căutare

Nicolita a debutat cu infrangere pentru Saint Etienne. Vezi rezultatele din Ligue 1!

Saint Etienne a remizat pe teren propriu cu Lille, intr-un meci in care Banel Nicolita a debutat pentru verzi. Fostul stelist a intrat la pauza insa nu s-a remarcat.

Pe Geoffroy-Guichard, Saint Etienne a intalnit campioana en titre, Lille. Meciul a inceput cum nu se poate mai bine pentru verzi: Lemoine a accelerat pe partea dreapta, a centrat pe jos in careul nordicilor, iar cehul Rozenhal a deviat in proprie poarta, surprinzandu-l pe Landreau.

Din pacate, trupa lui Rudy Garcia a echilibrat partida si in minutul 34 Nery al-a faultat dur pe Beria si a fost eliminat. Dupa pauza, Galtier a fost nevoit sa mute si a renuntat la atacantul Saadi, pe care l-a inlocuit pe Nicolita, fostul stelist evoluand in banda dreapta a defensivei. Vazand ca romanul nu face fata raidurilor lui Beria, l-a avansat in linia mediana si acolo tricolorul a reusit sa-l accidenteze pe Aurelian Chedju.

Pana la urma Lille avea sa egaleze, Hazard luand o faza pe cont propriu si dribland tot ce a intalnit in cale inainte de a-l invinge pe Ruffier. Campionii au fortat cu Joe Cole in locul lui Payet, si mutarea avea sa aduca animatia ofensiva dorita. Cu un sfert de ora inainte de final, Hazard a reusit dubla, iar fostul jucator al lui Chelsea si Liverpool a pus bomboana pe coliva verzilor dandu-i o pasa de gol lui Obraniak dupa o actiune personala incredibila desfasurata in ultimele minute regulamentare.

Pe Chaban-Delmas, Bordeaux si-a pierdut stralucirea din urma cu doua sezoane si a demonstrat ca nu mai sperie nici macar o nou promovata, terminand la egalitate cu Evian Thonon Gaillard. De remarcat, la oaspeti, prezenta in teren a fostului capitan lyonez Sidney Govou, care l-a inlocuit pe Barbosa in minutul 65.

Lyon s-a impus greu in deplasarea de la Dijon cu 2-1, prin golurile lui Gonalons si Gomis, pentru gazde punctand Corgnet.

Iata rezultatele inregistrate in aceasta seara in Ligue 1:

Dijon - Lyon 1-2 (Corgnet / Gonalons, Gomis)

Caen - Toulouse 0-1 (Capue)

Sochaux - Lorient 1-1 (Butin / Emeghara )

Saint Etienne - Lille 1-3 (Rozenhal - autogol / Hazard - 2 goluri, Obraniak)

Bordeaux - Evian TG 0-0

Ajaccio - Valenciennes 3-1 (Samaritano - 2 goluri, Ilan / Danic)

Marseille - Rennes 0-1 (Ekoko)

Montpellier - Nice se joaca duminica de la orele 18

Nancy - Auxerre se joaca duminica de la orele 18

PSG - Brest se joaca duminica de la orele 22

foto: gsp.ro

Steaua, umilita de Bud si Bawab / Gaz Metan Medias - Steaua 3-0... Catastrofa Bozovic / Rapid – FC Brasov 1-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x