Antena Căutare

Steaua vrea banii inapoi pe Mihai Costea

FC Steaua a remis clubului Universitatea Craiova, o notificare de restituire a sumei de transfer achitate in schimbul drepturilor federative ale jucatorului Mihai Costea, considerand ca are acest drept deoarece fotbalistul a fost transferat liber de contract.

Potrivit facsimilului publicat pe editie.ro, adresa este semnata de presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, Valeriu Argaseala, iar clubul bucurestean solicita returnarea sumei de 5.627.864 de lei achitata in luna martie. Termenul in care Universitatea Craiova poate returna baniieste de cinci zile de la data primirii cererii.

FC Steaua sustine ca "fotbalistul Mihai Costea a fost legitimat la Steaua din postura de jucator liber de contract, iar nu ca urmare a dobandirii de catre Steaua a drepturilor federative prin acordul de transfer inregistrat la LPF sub numarul 2633/24.03.2011".

"In aceste conditii apreciem ca suma achitata catre clubul dumneavoastra apare ca nefiind datorata, sens in care va rugam sa ne returnati aceasta suma in contul SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA", se arata in notificarea trimisa oltenilor.

La 20 iulie, Universitatea Craiova a dost exclusa din Federatia Romana de Fotbal, iar jucatorii echipei s-au transferat la alte formatii liberi de contract. Anterior, Steaua platise 1,3 milioane de euro Universitatii Craiova pentru transferul lui Mihai Costea.

In replica, Adrian Mititelu sustine ca nu va da inapoi niciun ban, pentru ca in aprilie, cand s-a facut transferul, Craiova nu era dezafiliata: „La data cand am facut transferul, nu se punea problema de dezafiliere. Pe 11 aprilie noi eram afiliati. De ce sa-i dau bani inapoi. Doar daca ar juca la Craiova din nou s-ar pune problema. E decizia Stelei sa-l legitimeze ca liber. Gigi mi-a zis ca va face asta. El s-a ofticat ca i-am spus ca atunci cand vom anula decizia, jucatorii vor redeveni ai nostri. Asta e o judecata civila nu la comisiile lui Mircea Sandu zis si Pauker. Procesul va dura 2-3 ani de zile, ca vom ridica exceptii. Asa pot sa ii fac si eu 10 notificari."

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Dinu Gheorghe rade de Gigi: "Sigur nu-si taie capul daca le da Surdu gol. Poate doar o oaie"... Gloria Bistrita – Ariesul Turda 2-1 / Ardelenii pe primul loc in B2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x