Antena Căutare

Supercupa Ucrainei: Dinamo Kiev - Sahtior 3-1/ Il Luce, debut cu stangul in noul sezon

Sahtior Donetk a avut parte de un debut nefericit in noul sezon. Echipa antrenata de Mircea Lucescu, la care Razvan Rat nu s-a numarat printre convocati, a pierdut Supercupa Ucrainei chiar impotriva marii rivale, Dinamo Kiev, care a castigat cu 3-1.


Scorul pauzei va fi insa stabilit in minutul 30, atunci cand Pape Diakhate a deviat cu capul mingea trimisa din lovitura libera de Gusev suficient pentru a intra in poarta. In repriza a doua, Sahtior s-a expus mai mult si, in urma unui contraatac, Artem Milevski a facut 3-1 si a trimis trofeul la Kiev.

Dinamo Kiev s-a revansat astfel in fata echipei lui Mircea Lucescu pentru sezonul precedent, in care Sahtior a facut eventul, si si-a trecut in palmares cea de-a cincea Supercupa a Ucrainei, dupa succesele din 2004, 2006, 2007 si 2009.

foto:uefa.com

Mircea Lucescu dupa infrangerea din Supercupa: Terenul a fost greu, iarba a fost prea mare... Sortul in care va boxa Bute, imprimat cu frunza Elenei Udrea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x