Antena Căutare

Suprafata de joc de pe Cluj Arena va sta acoperita peste 48 de ore » Emotii pentru gazon

Concertele trupelor Scorpions si Smokie ar putea deteriora iarba de pe noul stadion al Clujului. Organizatorii dau insa asigurari ca gazonul nu va avea de suferit.h

Marti se joaca meciul inaugural de pe Cluj Arena, "U" - Kuban Krasnodar. Pana atunci insa, noul stadion al Clujului va gazdui in acest weekend concertele trupelor Scorpions si Smokie, la care au fost vandute deja toate biletele. Oficialii Universitatii Cluj se tem ca iarba sa nu aiba de suferit dupa ce va fi calcata in picioare de mii de oameni.

Pentru protejarea suprafetei de joc, organizatorii concertelor din weekend vor folosi un grass cover, un material cauciucat special proiectat pentru protectia ierbii. Mai exact, iarba poate respira prin acest material, deoarece contactul cu solul nu este total. Montarea grass cover-ului la Cluj Arena a inceput deja si dureaza cel putin 18 ore. Specialistii sustin ca dupa decopertare, gazonul trebuie udat imediat pentru a-si recapata prospetimea.

Autobuz special pentru concert

In ziua concertelor vor circula autobuze speciale cu statia finala Sala Sporturilor din toate cartierele orasului folosind statiile normale, iar biletele si abonamentele RATUC vor fi valabile.

Cum se face accesul in arena?

Accesul la spectacol se poate face numai cu bilete valabile. Biletul de intrare, inseriat, nu poate fi rambursat sau dat unei terte parti, in scopuri promotionale sau de alt fel, fara acordul prealabil al organizatorului; valoarea nominala a biletului va fi rambursata numai in cazul anularii spectacolului.

La ce ora incepe spectacolul si cand urca Scorpions pe scena?


Sambata: Concertele din deschidere incep la ora 18 (Voltaj, Semnal M, Sensor si Grigore Lese), iar la ora 21 vor urca pe scena cei de la Scorpions. Intre fiecare trupa va exista o pauza de 15 minute pentru schimbarea instrumentelor.

Duminica: In deschidere vor fi concertele Smiley, Pasarea Colibri, Loredana si Agurida, Horia Brenciu de la ora 18, iar la ora 21 vor urca pe scena cei de la Smokie. Intre fiecare trupa va exista o pauza de 15 minute pentru schimbarea instrumentelor.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Pleniceanu, incert pentru jocul cu UTA Arad!... Torje, Rat, Sapunaru si Stefan Radu valoreaza cat tot lotul Belarusului. Ce vor face pe teren?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x