Antena Căutare

Suspendare RECORD pentru Mihai Stoica! Comisia de Disciplină i-a taxat dur ieşirile din meciul cu CSU Craiova

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a fost suspendat o lună de Comisia de Disciplină a FRF şi a primit o penalitate sportivă de 3.720 de lei, după incidentele de la meciul cu CS Universitatea Craiova, din ultima etapă a play-off-ului Ligii I, informează lpf.ro.

"În baza art. 53.2. din RD, se sancţionează dl. Stoica Mihai, delegatul echipei FCSB, cu suspendare pentru o lună şi o penalitate sportivă de 720 lei. În baza art. 83.18 din RD, coroborat cu art. 63.1.g din ROAF, se sancţionează dl. Stoica Mihai cu o penalitate sportivă de 3.000 lei. În conformitate cu art. 45.1 si 3 din RD, se sancţionează dl. Stoica Mihai pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendarea pentru o lună şi o penalitate sportivă de 3.720 lei", anunţă lpf.ro.

Stoica a fost suspendat pentru părăsirea spaţiului tehnic şi pentru că a făcut gesturi jignitoare la adresa adversarilor.

La finalul meciului cu CS U Craiova, din 13 mai, scor 3-0 pentru FCSB, Stoica a afirmat că a fost trimis în tribună pentru că s-a bucurat excesiv şi a fost acuzat de gesturi provocatoare către adversari.

Real Madrid reacţionează după acuzaţiile aduse asupra lui Cristiano Ronaldo! "Avem încredere totală în jucătorul no... CUPA INTERCARTIERE FALEMI NANA: 1.300 de jucători, 2.700 de minute de fotbal autentic, un numitor comun: dragostea pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x