Antena Căutare

Telenovela Rapid s-a incheiat pentru Dinu Gheorghe: "Nu mai sunt dorit, nu are rost sa ma intorc"

Inca presedinte al Rapidului, Dinu Gheorghe spune ca nu are de gand sa-si intoarca decizia de a parasi Rapidul si nu crede ca mai poate exista cineva care sa-l faca sa se razgandeasca. Seful giulestenilor a spus ca ii va sustine din fata televizorului pe jucatorii sai in aceasta seara si si-a exprimat convingerea ca alb-visinii se vor impune in meciul cu Legia Varsovia.

"Nu mai sunt dorit la Rapid si nu are rost sa imi intorc acum decizia. In 2010, un prieten mi-a spus sa nu ma intorc in Giulesti, dar nu l-am ascultat. Acum imi dau seama mai bine. Oricum, nu regret, sunt multumit de ce am realizat aici. Astazi am iesit la masa cu Razvan Lucescu si cu jucatorii, le-am spus sa ma inteleaga, lucrurile nu mai puteau continua asa. Razvan e singurul fata de care ma simt vinovat", a spus Dinu Gheorghe.

Oficialul din Giulesti a spus ca Rapidul porneste ca favorita in meciul din aceasta seara pentru ca nu sunt mari deosebiri intre Legia, adversarul de azi, si Slask Wraclaw, adversarul din play-off-ul Europa League.

"Favoritii suntem noi pentru ca jucam pe teren propriu. Sunt convins ca fanii vor face o atmosfera incendiara, chiar daca vor fi mai putini decat la PSV. Suntem favoriti pentru ca am mai eliminat o echipa din Polonia cam de aceeasi valoare. Sunt convins ca vom invinge", a spus Dinu Gheorghe.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Rapid - Legia Varsovia 0-1 \ Giulestenii cad pe trei in grupa... Maccabi Haifa - Steaua 5-0 \ Intre Rai si Amasha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x