Antena Căutare

Tenis: Horia Tecau a ratat castigarea titlului la Wimbledon

La 7 ani distanta de la succesul in finala de dublu juniori la Wimbledon, alaturi de Florin Mergea, Horia Tecau nu a reusit sa repete episodul si la seniori. Impreuna cu suedezul Robert Lindstedt a cedat in trei seturi in fata perechii Melzer/Petzschner 1-6 5-7 5-7.



Perechea romano-suedeza a aratat insa o alta fata in setul secund. Au ratat trei sanse de break in debut, dar au reusit sa intre in meci. Experienta lui Lindstedt si-a spus cuvintul in momentele cheie, dar nu a reusit sa isi aduca pe Horia la acelasi nivel. Cei doi au reusit insa sa pastreze echilibrul pina spre final, cind Horia si-a pierdut din nou serviciul inainte de tie-break.

Setul trei a inceput dezastruos pentru cei doi, perechea germano-austriaca reusind rapid break-ul. Lindstedt si Tecau au revenit pe tabela, convertind pentru prima data o minge de break, dar nu a fost suficient. Finalul actului secund s-a repetat, iar Melzer si Petzschner si-au adjudecat primul trofeu de Mare Slem din cariera.

Olanda - Brazilia 2-1 / Triumful Europei... Tenis: Serena Williams s-a impus la Wimbledon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x