Antena Căutare

Tenis: Serena Williams s-a impus la Wimbledon

Americanca Serena Williams a reusit sa o invinga sambata in finala de la Wimbledon pe Vera Zvonareva, scor 6-3 6-2, adjudecandu-si cel de-al patru trofeu din palmares pe iarba londoneza, după cele din 2002, 2003 şi 2009.



Cistigarea primului set i-a adus un plus de moral Serenei, care a dominat categoric restul partidei. In final, sora cea mica a familiei Williams a cistigat cel de-al patrulea trofeu la Wimbledon cu scorul de 6-3 6-2. O mica revansa in fata Zvonarevei care le-a eliminat pe surorile Williams in sferturile turneului de dublu, alaturi de Elena Vesnina.

Cu acest titlu, Serena a depasit-o pe Billie Jean King, ajungind astfel la 13 trofee de Mare Slem. In acest moment, americanca ocupa locul 6, intr-un clasament al titlurilor de Mare Slem la simplu, dupa Margaret Court, Steffi Graff, Helen Wills, Chris Evert si Martina Navratilova.

foto: gsp.ro

Tenis: Horia Tecau a ratat castigarea titlului la Wimbledon... CM: Spania - Paraguay 1-0 / Thriller de neimaginat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x