Antena Căutare

Tentativa de blat intre Baia Mare si Mioveni?

Dan Hotico, presedintele gruparii FC Maramures Baia Mare, a dezvaluit ca in urma cu doua sezoane, mai multi jucatori ai galben-negrilor au incercat sa vanda un meci.

FC Maramures Baia Mare are datorii la fostii jucatori in valoare de aproximativ 12 000 de euro. Presedintele gruparii, Dan Hotico, nu a negat existenta acestora dar a dezvaluit un lucru mai putin cunoscut despre fotbalistii ce isi cer drepturile.

Astfel, in sezonul 2009-2010 acestia au incercat sa vanda un meci: "Au fost cativa jucatori ce au incercat sa faca acest lucru, insa eu am aflat si am oprit toata treaba. Nu dau nume, insa ei se afla printre fotbalistii la care avem datorii".

Cel mai probabil, Hotico se refera la meciul din mai 2010 disputat pe teren propriu cu CS Mioveni, echipa ce se afla in lupta pentru ocuparea celui de-al doilea loc promovabil din Seria Vest cu Universitatea Cluj.

Atunci, galben verzii lui Pana au remizat la Baia Mare, iar clujenii au obtinut un egal la Pitesti ce le-a asigurat virtual biletele pentru Divizia A, avand in vedere ca in utlima etapa Mioveniul a stat fara sa primeasca vreun punct (Drobeta Turnu Severin s-a retras inca de la jumatatea turului) iar ardelenii au invins la Lupeni.

Jucatorii la care FC Maramures are datorii sunt Roszel, Somcherechi, Ernszt si Iatu.

Foto: ligab.ro

O saboteaza Mourinho pe Chelsea?... AC Milan - Arsenal 4-0 \ Italienii au umilit tunarii lui Wenger...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x