Antena Căutare

Thierry Henry a semnat cu New York Red Bull

Dupa trei ani petrecuti la FC Barcelona, in Primera Division, atacantul francez Thierry Henry a semnat un contract cu echipa nord-americana New York Red Bull.



"Thierry nu este doar un jucator de clasa care cu certitudine ne va imbunatati echipa, ci si o persoana care a aratat de-a lungul carierei sale ca este un invingator", a declarat managerul general al Red Bulls, Erik Soler.

"Acest transfer marcheaza un nou capitol atat din cariera, cat si in viata mea. Este o onoare pentru mine sa joc pentru New York Red Bulls. Sunt constient de istoria echipei si obiectivul meu unic pe durata sederii mele aici va fi sa ajut clubul sa castige primul sau campionat", a declarat jucatorul in varsta de 33 de ani.

Americanii de la Red Bulls au pus deja la dispozitia fanilor si materiale promotionale cu noua achizitie, o replica a tricoului (numarul 14) in care va juca Henry meciurile de pe teren propriu putand fi achizitionata de fani pentru 95 de dolari.

5 spanioli in echipa ideala a Campionatului Mondial... Dragomir interzice vuvuzelele in Liga 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x