Căutare Live

Thiery Henry isi face acvariu de 12 metri

Jucatorul lui New York Red Bulls a decis sa-si faca un acvariu inalt cat vila sa din Londra.

Thiery Henry s-a intors la Arsenal pentru inceputul lui 2012, iar cele doua luni petrecute pe malul Tamisei l-au facut sa se gandeasca la amenajarea vilei sale de la Londra.

Astfel, atacantul francez a decis sa-si faca un acvariu urias. Acesta va avea 12 metri inaltime si 90 de centimetri latime, iar pentru a-i face loc, fostul tunar va fi nevoit sa-si modifice vila. Costul total al investitiei se ridica la 300 000 de euro.

La acesta se adauga 15 000 de euro pe an pentru intretinerea acvariului si alti 3000 de euro lunar pentru hranirea celor cateva sute de pesti.

Foto: gsp.ro

Josep Guardiola, noul antrenor al lui Arsenal?... Jucatorii de la CSM Stiinta Baia Mare au donat sange pentru victimele exploziei de la Sighetul Marmatiei...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri