Antena Căutare

Timisoara pierde primele puncte in liga secunda / Gloria Bistrita – Poli Timisoara 2-2

Dupa ce au invins etapa trecuta la Slatina, banatenii nu au reusit decat un egal la Bistrita, in fieful unei alte contracandidate la promovare.

Timisorenii nu par sa fi depasit socul retrogradarii pe criterii financiare. Dupa ce au pornit fara motivatie in noul sezon de liga secunda, jucatorii lui Velcea si-au continuat evolutiile modeste si au pierdut 2 puncte la Bistrita dupa un meci in care vedetele lui Iancu au fost de nerecunoscut.

Totusi, egalul ii aduce pe cei de pe Bega mai aproape de promovare. Cu toate ca mai sunt multe etape pana la final, in primele 4 Poli a jucat deja cu trei contracandidate la accederea in prima divizie (FC Bihor, ALRO Slatina si Gloria Bistrita) si a obtinut 10 puncte.

Meciul de la Bistrita a fost unul spectaculos, cu rasturnari de scoruri: Feher a prins un sut din marginea careului cu care a deschis scorul pentru gazde, iar Curtean a dejucat pasul la offside al apararii ardelene si a egalat.

La putine minute de la reluare, Goga cel plimbat de la Steaua la Benfica si-a trecut numele pe lista marcatorilor, pentru ca Voinea sa egaleze la doi dupa un corner in care mingea s-a plimbat prin careul alb-violet ca la biliard.

Tot fostul clujean a fost cel mai periculos jucator al lui Velcea si ar fi putut sa-si aduca echipa in avantaj in doua randuri, dar a fost blocat bine de apararea bistriteana, ajutata de mijlocasii care au facut pasul inapoi inca din minutul 70.

Retragerea s-a dovedit a fi inspirata, pentru ca in afara ocaziilor lui Goga, Poli nu a contat in ofensiva. Mai mult, pe final, Curtuius ar fi putut da lovitura pentru Bistrita dar la un contraatac a gresit preluarea, a tras slab spre poarta si i-a permis lui Scutaru sa degajeze.

In urma acestui rezultat, Timisoara egaleaza in clasament pe Fc Arges, cele doua echipe alb-violete impartind fotoliul de lider. Bistrita acumuleaza 8 puncte insa in cazul unei victorii sambata la Pitesti s-ar putea implica in lupta pentru promovare.

Formatii:
Gloria: Irimia - Roman, Tudose, Nastase, Costache (77' Cr. Constantin)- Predescu, Marginean, Feher, Velcovici- Anton (69' Curtuius), Silvasan (13' Voinea)

Antrenor: Nicolae Manea

FC Timisoara: Lepmets - Daruiala, Scutaru, Mera (33' Ricketts), Sepsi - Poparadu (90' Gorobsov), Ilie, Tames - Curtean (67' Patras), Axente, Goga

Antrenor: Valentin Velcea

foto: gsp.ro

Terek Grozny - Kuban Krasnodar 1-2/ Dan Petrescu, salvat de "dubla" lui Traore... Timisoara castiga tot / Gloria Bistrita – Poli Timisoara 1-2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x