Tiriac a castigat lupta cu Nadal si Federer​: Zgura albastra la "Madrid Masters"

Turneul Masters de la Madrid (editia din 2012) se va desfasura pe o zgura de culoare albastra, informeaza Marca. Ideea schimbarii culorii suprafetei de joc ii apartine lui Ion Tiriac, iar printre cei mai importanti contestatari se afla Rafael Nadal si Roger Federer.Ideea a prins contur, iar "Madrid Masters" din 2012 se va disputa pe o suprafata albastra (reprezentantii jucatorilor s-au inteles in cele din urma cu organizatorii turneului din capitala Spaniei).

Explicatia schimbarii culorii de joc

Reprezentantii turneului de la Madrid au precizat care ar fi aspectele pozitive ale schimbarii culorii suprafetei de joc.

Calitatea jocului nu este schimbata in niciun fel, sportivii nu vor avea de suferit.

Mingea are o vizibilitate mult mai buna, atat pentru jucatori, cat si pentru spectatori si telespectatori.

"Madrid Masters" va incepe in data de 7 mai 2012, turneul fiind dotat cu premii totale in valoare de 4,5 milioane de dolari.

Ultimii castigatori de la Madrid:

2009 - Roger Federer (6-4, 6-4 cu Rafael Nadal)
2010 - Rafael Nadal (6-4, 7-6(5) cu Roger Federer)
2011 - Novak Djokovic (7-5, 6-4 cu Rafael Nadal).

Citeste si HotNews

Foto:Marca.com

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri