Antena Căutare

Torje, Rat, Sapunaru si Stefan Radu valoreaza cat tot lotul Belarusului. Ce vor face pe teren?

Chiar daca au invins Franta chiar la ea acasa (1-0), performanta pe care Scotia o reusea cu 4 ani in urma, lotul Belarusului nu este unul foarte valoros, astfel incat este nevoie de doar 4 jucatori romani pentru a obtine valoarea totala a bielorusilor.

Mai avem o sansa infima de calificare la EURO 2012, dar ne putem mandri ca avem un lot de aproape 3 ori mai "scump" decat cel al adversarei noastre din aceasta seara, Belarus.

Cota lui Gabi Torje (7 milioane de euro, Udinese), Cristi Sapunaru (5,2 milioane de euro, Porto), Razvan Rat (5,5, milioane de euro, Sahtior) si Stefan Radu (5,5 milioane de euro, Lazio) se ridica la 23,5 milioane de euro, atat cat valoreaza toti jucatorii nationalei antrenate de germanul Bernd Stange.

Cel mai bine cotat jucator roman este cu 9 ani mai tanar decat cel al bielorusilor!

Dupa transferul la Udinese, cota lui Gabi Torje, atacantul in varsta de 21 de ani, a crescut de aproape 3 ori si a ajuns la 7 milioane de euro, fiind cel mai valoros component al lui Victor Piturca. De partea cealalta, Aleksander Hleb, este cu 9 ani mai batran si valoreaza de doua ori mai putin. Jucatorul lui Wolfsburg este accidentat si nu poate evolua diseara.

Liga 1, la mare distanta de campionatul din Belarus

Nota optimista este incheiata si de cotatia campionatului nostru intern, de aproape 4 ori mai bine vazut decat cel din Belarus. Liga 1 aduna echipe in valoare de 239 de milioane de euro, in timp ce Belarusul nu se poate prezenta decat cu o suma modesta, 70 de milioanele de euro.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Suprafata de joc de pe Cluj Arena va sta acoperita peste 48 de ore » Emotii pentru gazon... Piturca a rotit NOUA fundasi, dar nu a primit nici un gol in actualul mandat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x