Antena Căutare

Torres ar putea ajunge la Malaga in iarna

Fernando Torres s-ar putea desparti de Chelsea in aceasta iarna, la mai putin de un an de la transferul sau pe Stamford Bridge. Dezamagiti de prestatiile ibericului, sefii "albastrilor" sunt dispusi sa renunte la superstarul adus de la Liverpool, mai ales ca acum le-a fost pusa in fata si o oferta concreta.

Conform presei din Spania, Malaga a pornit negocierile cu clubul lui Roman Abramovici si le-a pus britanicilor pe masa o oferta de 40 de milioane de euro, cu 17.5 milioane mai putin decat suma platita de Chelsea pentru atacant in urma cu cateva luni.

Statisticile jucatorului in tot acest timp ii ingrijoreaza insa pe sefii de pe Stamford Bridge: 5 goluri in 27 de meciuri si o medie de un gol la fiecare 490 de minute. In comparatie, Torres avea o medie de un gol la fiecare 120 de minute jucate pentru Liverpool.

Putine cluburi isi mai permit acum sa plateasca o suma apropiata de cele 57.5 milioane de euro platite de Chelsea, mai ales pentru un jucator care nu mai marcheaza, deci "albastrii" ar putea da curs ofertei venite de la Malaga.

Dupa cum stiti, clubul din Primera a trecut prin schimbari importante odata ce a fost preluat de un print din Qatar. De atunci s-au alaturat echipei jucatori precum Santi Cazorla, Joaquin, Ruud Van Nistelrooy, Jeremy Toulalan, Martin Demichelis sau Joris Mathijsen.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Steaua depune memoriu impotriva rapidistilor implicati in bataie... Mititelu il face praf pe Ilie Stan: "Sa-i ceara autograf lui Florin Costea! Daca nu-l baga, o sa plece"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x