Antena Căutare

Transfer de răsunet la FCSB! Liderul Ligii 1 pregătește aducerea unui super-atacant de la o forță a Europei de Est

Deși anunțase că Raul Rusescu și Adam Nemec sunt principalele sale ținte în iarnă, patronul FCSB, Gigi Becali, pune la cale un transfer mult mai important. Presa din ucraina scrie că FCSB este foarte aproape de a readuce în Liga 1 un atacant brazilian legitimat la o forță a Europei de Est.

Conform celor de la Sportanalytic.com, atacantul celor de la Dinamo Kiev, Junior Moraes va pleca în următoarea perioadă din Ucraina, iar destinațiile posibile sunt doar două: FCSB, liderul la zi din România, și Kayserispor, formația lui Marius Șumudică.

Ajuns la 30 de ani, Junior Moraes este cotat la 2 milioane de Euro de site-ul Transfermarkt.com. El a mai jucat în Liga I pentru Gloria Bistrita, între 2009 si 2011. În perioada petrecuta la formația ardeleană a marcat 17 goluri.

Brazilianul Moraes a mai fost dorit de ros-albastrii, însă pretențiile acestuia au împiedicat mutarea. După plecarea din Romania, Junior Moraes a mai evoluat la ȚSKA Sofia, Metalurg Donetk, Dinamo Kiev și Tianjin Quanjian.

Posibila venire a lui Moraes la FCSB a fost anunțată indirect de plecarea lui Denis Alibec în iarnă. În dese rânduri, Gigi Becali a anunțat că vârful român are mai multe oferte și poate pleca în următoarea perioadă de mercato.

Alibec sau Gnohere ? A fost tranșată lupta pentru titularizare la FCSB! Anunțul făcut de Gigi Becali după meciul cu Conc... VIDEO: Incredibilul Mario Balotelli lovește din nou! A marcat, a fost eliminat și apoi a băgat în boală un oficial de pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x