Antena Căutare

Transfer surpriză la FCSB! Gigi Becali țintește un jucător care a impresionat în ultima etapă

FCSB continuă panta descendentă din mandatul lui Dică. După ce a ratat titlul în sezonul trecut, echipa roș-albastră are un început de sezon modest, în care deja a ratat grupele Europa League. În aceste condiții, patronul continuă transferurile. Ultima țintă: Jonathan Rodriguez!

FCSB continuă panta descendentă din mandatul lui Dică, comandat din lojă de patronul-antrenor Gigi Becali. După ce a ratat titlul în sezonul trecut, echipa roș-albastră are un început de sezon modest, în care deja a ratat grupele Europa League, iar în campionat, deși conduce, nu are un joc de lider adevărat. În aceste condiții, patronul continuă transferurile. Ultima țintă: Jonathan Rodriguez!

Gigi Becali i-a adus deja, fără să clipească, fără să analizeze și fără să se consulte cu nimeni, pe Mihai Roman și Hristo Zlatinski, iar mutările par a nu se opri aici. În iarnă, la FCSB se pregătește un loc în linia mediană pentru un alt jucător de la FC Botoșani.

Conform Gazetei Sporturilor, Becali a pus ochii pe Jonathan Rodriguez, mijlocaşul central argentinian al celor de la FC Botoşani. Sud-americanul de 28 de ani l-a impresionat pe finanţatorul vicecampioanei în meciul direct, în care a oferit două pase decisive şi i-a ajutat pe moldoveni să revină de la 0-2 pentru a obţine un punct.

”Cumpăr 200-300 de jucători sau încontinuu până găsesc un jucător care-mi place mie pe un post. Îmi văd de treaba mea, de stilul meu. Până nu fac o echipă ca lumea, nu mă las. O să fie schimbați încontinuu jucătorii dacă nu vor da randament", a explicat Gigi Becali transferurile făcute până acum.

Gigi Becali nu a confirm direct numele lui Rodriguez, însă după meciul cu echipa lui Costel Enache a dat de înțeles pe cine dorește: "E un mijlocaş central, am pus ochii pe el, nu vă spun despre cine e vorba", a spus Becali după remiza din etapa a 7-a.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

US Open 2018, finala feminină: Serena Williams - Naomi Osaka, revelația din Japonia își întâlnește idolul... Revista presei sportive, 07.09.2018: ”Tricolorii” lui Contra și Rădoi, două meciuri importante; FCSB vrea un argentinian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x