Antena Căutare

Sportul Studentesc - FC Timisoara 2-3/ Banatenii se impun in ultimele secunde

FC Timisoara ramane in plasa liderului Otelul Galati, dupa ce a invins dramatic pe Sportul Studentesc, scor 3-2, in deplasare, prin golul marcat de Goga in ultimele secunde.


Lanterna rosie a clasamentului Ligii 1 a surprins defensiva oaspete dupa doar patru minute de joc, Ferfelea trimitand in poarta, din 11 metri, o centrare venita de pe dreapta. Zagrean a restabilit insa egalitatea dupa jumatate de ora de joc, fructificand o centrare a lui Tames. Acelasi Zagrean i-a pus pe banateni la conducere in prelungirile primei reprize, inscriind cu capul dupa o iesire gresita a portarului studentilor.

Tibi Balan a egalat in minutul 78, dupa o super-executie in poarta lui Pantilimon. Curelea a centrat de pe stanga, iar Balan a preluat spectaculos si a inscris cu o foarfeca pe spate, la vinclu. Sportul putea da lovitura de gratie dupa un minut, cand Ferfelea a scapat spre poarta banatenilor si a sutat din 12 metri. Pantilimon a intervenit insa la timp si a trimis balonul in corner.

Timisorenii puteau ramane in inferioritate numerica in minutul 82, cand Nikolic a avut o intrare dura la portarul Sportului, insa Teodor Craciunescu i-a acordat doar galben. Ghinga a primit al doilea galben in minutul 88, insa Craciunescu nu l-a eliminat. Arbitrul si-a dat insa seama de greseala si i-a aratat dupa doua minute cartonasul rosu jucatorului Sportului, gazdele incheiand meciul cu un om in minus (min. 90).

Maxim a trecut pe langa 3-2 in minutul 89, sutand peste poarta din zece metri. Timisorenii au fost insa cei care au punctat decisiv, Dorin Goga scapand singur pe contra-atac si inscriind cu un sut la coltul lung, in minutul al treilea al prelungirilor.


Echipe de start:

Sportul: Viciu, Beta (Chihaia '65), Lung, Patriche, Maxim, Postolache (Chetan '46), Ghinga, Cr. Irimia, Ferfelea (Cruceru '90+1), T. Balan, Curelea

Timisoara: Pantilimon, Helder, Luchin, Ghionea, Ignjatijevic, Tames (Scutaru '65), Burca, Bourceanu (Goga '87), Zicu, Maghera, Zagrean (Nikolic '72)

Tremoulinas spre Marseille... CE de gimnastica: Sandra Izbasa si Diana Chelaru, aur si argint la sol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x