Antena Căutare

Tricolorii infrunta a patra putere din fotbal!

Miercuri, de la ora 20:30, Antena 1 si GSPTV transmit in direct de pe National Arena ROMANIA –URUGUAY, primul meci mare din 2012 .

Ei au trofeele - au castigat de doua ori Cupa Mondiala si sunt marii invingatori din Copa America. La Campionatul Mondial din Africa de Sud au avut cea mai spectaculoasa echipa, iar starul uruguayan Diego Forlan a fost ales cel mai bun jucator.

Pe 29 februarie, de la ora 20:30, selectionerul Oscar Washington Tabarez aduce marile vedete din lotul campioanei Americii de Sud, pentru un meci cum n-a mai vazut National Arena!


Mutu, Marica si Nicolita vor fi fata in fata cu tripleta de aur Forlan - Cavani - Suarez! Pentru Romania, acesta este meciul care poate relansa echipa nationala in fotbalul mare! O victorie cu Uruguay ne poate pregati drumul spre calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia 2014.


Selectionerul Victor Piturca va alinia cel mai bun 11 tricolor, pentru un amical care va testa forta Nationalei in fata unui adversar redutabil.


Amicalul de lux Romania - Uruguay va fi transmis in direct de pe noul teatru al viselor - National Arena, miercuri , de la 20:30, in direct la Antena 1 si GSPTV.

Foto: Epa

Derek Chisora, suspendat pe termen nelimitat de WBC si amendat cu 100.000 de dolari... Goalkeeperul blestemat: cu el in poarta, Germania nu a castigat niciodata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x