Antena Căutare

TVR va transmite Cupa Mondială de Rugby din Japonia

Televiziunea Română a anunţat joi că va transmite Cupa Mondială de Rugby din Japonia, în perioada 20 septembrie - 2 noiembrie, dar şi alte competiţii ale naţionalelor.

Televiziunea Română a anunţat joi că va transmite Cupa Mondială de Rugby din Japonia, în perioada 20 septembrie - 2 noiembrie, dar şi alte competiţii ale naţionalelor.

TVR a semnat un parteneriat cu Federaţia Română de Rugby pentru difuzarea meciurilor naţionalelor de rugby în 15 şi în 7 jucători în competiţii internaţionale şi a unor partide din competiţiile interne.

„Ca urmare a hotărârii Consiliului de Administraţie al SRTv, suntem din nou partenerii Federaţiei Române de Rugby”, a transmis preşedintele-director general al TVR, Doina Gradea.

Alin Petrache, preşedintele FRR, a adăugat: „Fiind din ce în ce mai vizibil, acest sport va putea să atragă mai mulţi practicanţi şi chiar parteneri, accentuând valorile adevărate ale societăţii româneşti”.

TVR va difuza toate meciurile susţinute pe teren propriu de echipa naţională a României în cadrul Rugby Europe Championship, meciurile test ale naţionalei României organizate sub egida World Rugby, dar şi meciuri pe care „Stejarii” le vor susţine la alte turnee internaţionale.

De asemenea, va transmite SuperLiga CEC Bank (campionatul naţional de rugby), câte un meci pe etapă, semifinalele şi finala, precum şi Cupa României (fazele finale, semifinale şi finala) şi meciurile test al echipei de seniori.

Primul meci din SuperLiga de Rugby, CSA Steaua - SCM Gloria Buzău, va fi difuzat pe 31 august, de la 10.30, pe TVR 1 şi va fi comentat de Alexandru Roman.

Sursa : news.ro

Chris Smalling pleacă de la Manchester United la AS Roma... FC Botoşani anunţă că Golofca a semnat cu CFR Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x