Antena Căutare

UEFA a decis SA NU AMANE Steaua-Schalke. Se joaca pe 15 septembrie la Cluj

Demersul Stelei nu a avut succes la UEFA. In ciuda asigurarilor date de Gigi Becali joi, ca ramine o formalitate ca forul european sa amine pentru 21 septembrie meciul cu Schalke din Europa League, astazi, la Nyon, s-a decis ca partida sa se dispute asa cum era programat, pe 15 septembrie, dar sa fie schimbat locul de desfasurare. Meciul se va disputa la Cluj, pe terenul CFR-ului.

Steaua a ales firma care sa se ocupe de schimbarea gazonului de pe National Arena, FRF si Primaria Capitalei au acceptat-o. Firma olandeza nu a garantat ca suprafata de joc poate fi in conditii excelente pina la meciul Stelei cu Schalke, programat initial pe 15 septembrie.

Ros-albastrii au solicitat la UEFA aminarea partidei pentru data de 21 septembrie, intre timp noul gazon montat pe National Arena va deveni suficent de rezistent pentru ca primul meci al Stelei din grupele Europa League sa nu aiba soarta celui dintre Romania si Franta.

sursa: gsp

foto: gsp.ro

Cupa Mondiala de Rugby a inceput in Noua Zeelanda... US Open: Caroline Wozniacki o va intalni in semifinale pe Serena Williams...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x