Antena Căutare

US Open: Caroline Wozniacki o va intalni in semifinale pe Serena Williams

Liderul mondial Caroline Wozniacki continua sa spere la primul sau titlu de Grand Slam, dupa ce s-a calificat in semifinalele de la US Open in urma victoriei cu 6-1, 7-6 pe care a obtinut-o in fata Andreei Petkovic.

In penultimul act de la Flushing Meadows, jucatoarea daneza o va intalni pe Serena Williams, care a trecut in sferturi de Anastasia Pavlyuchenkova, scor 7-5, 6-1.

„Abia astept meciul cu Serena. Este o sportiva extraordinara si o fata de treaba. Pe teren, la fel ca si mine, este o luptatoare. Imi voi juca sansa impotriva ei", a spus Wozniacki, prefatand astfel duelul din semifinale.

Cea de-a doua semifinala a turneului feminin le va pune fata in fata de australianca Samantha Stosur si pe Angelique Kerber, jucatoarea care a eliminat-o in optimi pe Monica Niculescu.

Stosur, cap de serie numarul 9, s-a calificat dupa ce a castigat duelul cu a doua favorita, rusoaica Vera Zvonareva, scor 6-3, 6-3.

„Este placut sa termini in mai putin de trei ore", a glumit australianca, referindu-se la meciul din turul 3, atunci cand a invins-o pe Nadia Petrova in trei ore si 16 minute, record la US Open la feminin, apoi a continuat: „M-a bucurat foarte mult faptul ca, dupa pauza de doua zile, am putut sa joc asa cum am facut-o astazi".

Germanca Angelique Kerber continua sa surprinda la New York. Aflata pe locul 92 in clasamentul WTA, jucatoarea de 23 de ani s-a impus in fata italiencei Flavia Pennetta, cap de serie numarul 26, dupa un meci de trei seturi, 6-4, 4-6, 6-3.

sursa: antena 3

foto: gsp.ro

UEFA a decis SA NU AMANE Steaua-Schalke. Se joaca pe 15 septembrie la Cluj... US Open: Djokovic - Federer, prima semifinala masculina. Tecau, eliminat in sferturi la dublu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x