UEFA Champions League: surpriză colosală în meciul Manchester United - Sevilla! Dezastru pentru Jose Mourinho pe Old Trafford

Seară de Champions League cu o mare surpriză în Anglia. Granzii de la Manchester United, antrenați de Jose Mourinho, au părăsit cea mai importantă competiție intercluburi din lume încă din faza ”optimilor”. FC Sevilla, echipă de locul 5 din Spania, a predat o lecție de fotbal pe Old Trafford și s-a calificat în sferturile de finală.

UEFA Champions League: Manchester United - Sevilla 1-2! După 0-0 pe Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, United a primit azi vizita celor de la Sevilla, într-un meci în care avea nevoie de victorie pentru a rezolva calificarea după 90 de minute. În cele din urmă, Jose Mourinho, antrenorul anti-fotbal, s-a sinucis și a adoptat o tactică defensivă care avea să-l coste calificarea.

UEFA Champions League: Manchester United - Sevilla 1-2! Intrat pe teren în minutul 74, Ben Yedder a rezolvat meciul și calificarea cu o dublă în minutele 74 și 78. Pentru United a marcat Lukaku, însă era deja mult prea târziu.

UEFA Champions League: AS Roma - Șahtior 1-0! Pe Olimpico, AS Roma a întors eșecul cu 1-2 din Ucraina, a învins pe Șahtior cu 1-0, după golul lui Dzeko, și și-a luat biletele pentru ”sferturi”.

Ultimele știri