Antena Căutare

Ultima ofertă făcută de FC Barcelona clubului PSG pentru Neymar a căzut

Presa franceză scrie, joi, că PSG a fost nevoită să decline ultima ofertă făcută de FC Barcelona pentru transferul atacantului brazilian Neymar.

Presa franceză scrie, joi, că PSG a fost nevoită să decline ultima ofertă făcută de FC Barcelona pentru transferul atacantului brazilian Neymar.

Catalanii au oferit suma de 130 de milioane de euro, pe jucătorul croat Ivan Rakitici transferat defintiv la Paris şi pe francezul Ousmane Dembele împrumutat un an.

Antrenorul Thomas Tuchel şi conducătorii clubului PSG ar fi fost de acord să-l cedeze pe Neymar în aceste condiţii, dar jucătorii incluşi de Barcelona în tranzacţie nu s-au înţeles cu francezii.

"Problema nu este PSG, singurul lucru care contează este că Ousmane nu vrea deloc să plece de la Barcelona. El se simte bine acolo şi este conştient de ce trebuie să facă pentru a reuşi la acest mare club. Viitorul va fi frumos pentru el la Barca", a declarat Moussa Sissoko, agentul lui Dembele, pentru RMC Sport.

Iar Dembele este jucătorul cel mai important pentru PSG în această afacere, pe care Barcelona doreşte cu ardoare să o încheie.

PSG le-a mai oferit catalanilor o ultimă şansă pentru a veni cu o ofertă acceptabilă pentru Neymar, respectiv cu un alt jucător în locul lui Dembele sau cu bani mai mulţi.

O întâlnire decisivă ar putea avea loc, joi, la Monaco, la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, la care este de aşteptat să fie prezenţi preşedinţii Nasser al-Khelaifi (PSG) şi Josep Maria Bartomeu (Barcelona).

Perioada de transferuri în Spania şi Franţa se încheie la 2 septembrie.

Sursa : news.ro

Toţi românii calificaţi în turul al doilea al US Open la simplu vor evolua joi... Presa italiană anunţă că Sassuolo s-a înţeles cu Napoli pentru al achiziţiona pe Vlad Chiricheş în schimbul a 12 milioan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x