Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Adrian Mutu va antrena altă echipă în sezonul viitor. În ce campionat a ajuns ”Briliantul” după plecarea de la Voluntari

Adrian Mutu nu a rămas mult timp fără echipă. La ceva mai mult de o lună de când a fost demis de pe banca tehnică a celor de la FC Voluntari, ”Briliantul” a bătut palma cu altă echipă din altă țară.

Anunțul zilei din fotbalul românesc a fost făcut în această dimineață: tehnicianul Adrian Mutu, în vârstă 39 de ani, va antrena în Emiratele Arabe Unite în noul sezon. Informația a fost dezvăluită de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, cel care l-a avut pe Mutu și pe lista pentru postul de selecționer al naționalei U21, rămas vacant după plecarea lui Daniel Isăilă în Arabia Saudită.

”Vă spun în premieră: Adi Mutu antrenează în Emirate. El avea oferte și când s-a dus la Voluntari, dar a ales Voluntariul pentru că dorea să rămână în România. Este o echipă de primă ligă. O să vă dau mai multe detalii când o să le am. Sigur a semnat în Emirate”, a declarat Mihai Stoichiță la TV Digisport.

Pentru Adi Mutu, echipa din Emirate va reprezenta a doua experiență ca antrenor principal. În aprilie 2018, ”Briliantul” a preluat-o pe FC Voluntari. Cu el pe bancă, ilfovenii s-au salvat de la retrogradare în urma barajului cu Chindia Târgoviște.

Biletul Zilei 19.07.2018! Meciurile sigure de joi caută un nou câștig... Dinamo - FC Voluntari LIVE VIDEO ONLINE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x