Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Am aflat prima româncă ”semifinalistă” din 2018 în circuitul WTA! Șanse uriașe pentru un duel 100% românesc la Shenzhen

Începutul perfect de 2018 pentru cele mai bune jucătoare de tenis din România înscrise pe tabloul de la Shenzhen continuă. În această dimineață, prima româncă intrată pe teren în China a obținut calificarea în careul de ași.

La capătul a două ore de joc, Irina Begu, a 4-a favorită de la Shenzhen și numărul 43 WTA, a învins-o în două seturi, scor 7-5, 7-5, pe unguroaica Timea Baboș (55 WTA) și s-a calificat în semifinalele turneului de peste 600,000 de Euro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Meciul Irinei a fost unul tras la indigo în ambele seturi, cu multe răsturnări de scor și break câștigat de Irina în ultimul punct al fiecărui act.

Prin accederea în semifinalele turneului de peste 600,000 de Euro de la Shenzhen, Begu şi-a asigurat un cec de 43.000 de dolari şi 110 puncte WTA.

În următoarea fază, turneul de la Shenzhen ne-ar putea aduce un duel 100% românesc. Irina o va înfrunta pe câștigătoarea meciului Simona Halep - Aryna Sabalenka, programat azi de la ora 9:30.

FCSB renunță la încă o vedetă venită de la Astra. Jucătorul va lucra din nou cu Marius Șumudică!... BREAKING NEWS! Un nume uriaș din tenis s-a retras de la Australian Open, primul Grand Slam al anului 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x