Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Campioana Ligii 1 se decide la trei zile după ultima rundă din Playoff! FCSB și CFR Cluj, la mâna Comisiei de Disciplină a FRF

Dacă în ediția trecută am avut o campioană decisă la TAS, sezonul 2017-2018 ar putea avea o campioană decisă la Comisia de Disciplina a Federației Române de Fotbal. FCSB și CFR Cluj și-au cerut reciproc depunctarea, însă decizia a fost amânată pentru data de 23 mai, la trei zile după finalul Playoff

Dacă în ediția trecută am avut o campioană decisă la TAS, sezonul 2017-2018 ar putea avea o campioană decisă (cel puțin) la Comisia de Disciplina a Federației Române de Fotbal. FCSB și CFR Cluj și-au cerut reciproc depunctarea, însă decizia a fost amânată pentru data de 23 mai, la trei zile după finalul Playoff-ului.

Ce se judecă la Comisia de Disciplină a FRF
FCSB a cerut suspendarea lui Dan Petrescu pentru 16 etape și depunctarea CFR-ului, acuzând că antrenorul aduce prejudicii imaginii fotbalului românesc prin declarațiile în care susținea că FCSB e ajutată și că CFR este dezavantajată de arbitri.

De cealaltă parte, clubul CFR Cluj a depus un memoriu la Comisia de Disciplină a FRF prin care cere penalizarea FCSB cu 3 puncte şi suspendarea lui Gigi Becali între 6 şi 12 luni, plus o amendă de 300.000 de lei.

Astăzi, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a decis să amâne deciziile până în data de 23 mai 2018, atunci când a fost programată o nouă şedinţă.

Problemă e că duminică, Liga 1 ar trebui să-și proclame, pe teren, noua campioană. Indiferent cine va câștiga, CFR sau FCSB, pentru campioană vor urma trei zile de emoții.

Ultima etapă din Play-off-ul Ligii 1:
Duminică, 20 mai, ora 20:45:
FCSB - Astra
CFR Cluj - Viitorul
Poli Iași - ”U” Craiova

Clasamentul din Play-off:
1. CFR Cluj 47 puncte (+5 golaveraj)
2. FCSB 46 puncte (+7 golaveraj)
3. Viitorul 35 puncte (+3 golaveraj)
4. ”U” Craiova 35 puncte (-1 golaveraj)
5. Astra 33 puncte (-1 golaveraj)
6. Poli Iași 24 puncte (-13 golaveraj)

Finala Europa League, Marseille - Atletico Madrid, ora 21:45! OM vrea trofeul pe terenul rivalei Lyon. Ce ponturi putem ... Cum ai grijă de ochii tăi atunci când faci jogging?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x