Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Inevitabilul s-a produs! Formula 1 și Ferrari în doliu. A MURIT: „Din nefericire, lucrul de care ne temeam s-a întâmplat”

Starea sănătăţii lui Sergio Marchionne s-a întrăutăţit în mod subit sâmbătă, în urma unor complicaţii, după o operaţie, la Spitalul din Zurich, iar Fiat a anunţat înlocuirea sa cu Mike Manley, CEO-ul diviziei Jeep a FCA.

Starea sănătăţii lui Sergio Marchionne s-a întrăutăţit în mod subit sâmbătă, în urma unor complicaţii, după o operaţie, la Spitalul din Zurich, iar Fiat a anunţat înlocuirea sa cu Mike Manley, CEO-ul diviziei Jeep a FCA.

Surse au declarat pentru presă că Marchionne s-a operat la umăr și că a suferit complicații. Acele complicații îi făceau imposibilă întoarcerea la frâiele companiei, dar se pare că situația a fost atât de gravă încât a dus la decesul omului care a schimbat destinul Fiat. Aparent, Marchionne a suferit un atac cerebral în timpul operației, cauzat de un embolism cerebral, iar asta l-a dus la comă. În ultimele sale zile, Marchionne a fost ținut în viață doar prin aparatură specializată, iar doctorii nu i-au dat șanse de revenire.

Anunțul a fost făcut de John Elkann, președintele Alianței Fiat-Chrysler, în cadrul unui scurt comunicat de presă.

"Am aflat cu adâncă tristețe de trecerea în neființă a lui Sergio Marchionne. Din păcate, de ceea ce ne-a fost frică nu am scăpat. Sergio Marchionne, om și prieten, a dispărut. Cred că cea mai bună metodă pentru a-i onora amintirea este să construim pe baza moștenirii pe care ne-a lăsat-o, să continuăm să dezvoltăm valorile umane, responsabilitatea și deschiderea cu ajutorul cărora a fost un campion înflăcărat", este mesajul publicat de Elkann.

ULTIMA ORĂ! Inevitabilul s-a produs! Formula 1 și Ferrari în doliu. A MURIT: „Din nefericire, lucrul de care ne temeam s-a întâmplat”

Sergio Marchionne avea 66 de ani și s-a născut în data de 17 iunie 1953 în orașul Chieti din Italia. Italianul a studiat atât în țara natală, cât și în Canada și avea mai multe titluri universitare, undele dintre ele fiind onorifice pentru rezultatele deosebite obținute în mediul de business. Decesul său a fost consemnat la Spitalul Universitar din Zurich, Elveția, unde a fost și operat săptămâna trecută.

Întreaga strategie a Alianței s-ar putea schimba însă după decesul său, atât în privința tehnologiilor dezvoltate și a mărcilor și modelelor, cât și a prezenței Ferrari în Formula 1.

Transfer record în Bundesliga! Robert Lewandowski, mutare de senzație pentru o sumă uriașă: ”Pentru un asemenea jucător ... BREAKING NEWS! Super-transfer în Liga 1: un jucător trecut pe la Inter Milano a semnat cu o forță din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x