Antena Căutare

Un avion japonez fără delegaţie oficială la bord a plecat spre Grecia pentru a prelua Flacăra Olimpică

Un avion japonez, inscripţionat cu logo-ul Tokyo-2020, dar fără delegaţie oficială la bord, din cauza pandemiei de coronavirus, a plecat, miercuri, spre Gecia, pentru a prelua Flacăra Olimpică, informează Retuters.

Avionul a decolat de pe Haneda International Airport din Tokyo şi la bordul său ar fi trebuit să se afle, în fara altor persoane, preşedintele Comitetului de organziare, Yoshiro Mori şi ministrul Sporturilor, Seiko Hashimoto.

Ambasadorul Japoniei în Grecia va primi Torţa Olimpică, în cadrul unei ceremonii restrânse pe Stadionul Panathenaic din Atena. Aeronava îi va readuce în Japonia pe puţinii oficiali care au participat la Olympia, la aprinderea Flăcării Olimpice, în urmă cu o săptămână.

Aceasta va ajunge, vineri, pe pământ japonez, la baza militară Matushima, flacăra urmând a fi întâmpinată tot într-o ceremonie redusă.

Sursa : news.ro

Federaţia ucraineană a suspendat campionatul de fotbal la recomandarea UEFA... O cvadruplă campioană olimpică, membră a comisiei sportivilor din CIO, critică intenţia ca JO să se dispute în condiţiil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x