Antena Căutare

Un nou selecționer, o nouă formulă de start! Cosmin Contra pregătește schimbări importante în primul ”11” pentru meciul cu Kazahstan

La nici două săptămâni de la numirea sa oficială pe banca ”tricolorilor”, Cosmin Contra va susține primul meci oficial din postura de selecționer. Mâine, în preliminariile Campionatului Mondial, România va primi vizita celor din Kazahstan, într-un meci fără miză, dar cu o importanță majoră pentru ”debutantul” Contra.

Dat fiind faptul că naționala României are două meciuri diametral opuse ca dificultate în decurs de trei zile, cu Kazahstan pe 5 octombrie și cu Danemarca pe 8 octombrie, Cosmin Contra are în plan să folosească două formule diferite de echipă.

În meciul cu Kazhastan, Contra se gândește la o formulă surpriză, cu jucători debutanți în primul 11. După evoluțiile excelente din acest sezon de Liga 1, olteanul Nicușor Bancu și ”astralul” Alex Ioniță II au șanse mari de a primi credit chiar la primele convocări.

Echipa de start cu Kazahstan:

Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Dr. Grigore, Bancu - Pintilii, N. Stanciu - Chipciu, Grozav, Al. Ioniţă II – Keşeru.

Pentru meciul cu Danemarca, unul mult mai greu, ”Guriță” va aduce în garnitura de start numele grele:

Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Dr. Grigore, Ganea- Pintilii, Hoban - Chipciu, Budescu, Bogdan Stancu – Andone.

Cosmin Contra va debuta în funcția de selecționer la meciul România - Kazahstan, care se joacă joi, 5 octombrie, de la ora 21:45. Danemarca - România se va disputa duminică, 8 octombrie, de la ora 19:00.

Azi, ora 11:00: Simona Halep - Maria Șarapova, șansa a 8-a pentru româncă de a-și învinge eternul coșmar! Tot ce trebuie... Golgheterul FCSB, pe făraș ? Criticat de Becali și schimbat de Dică în ultimele meciuri, un om de bază al roș-albaștrilo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x