Antena Căutare

UPDATE! Ilie Stan, OUT de la Steaua: Vine Stoichita pana la vara

Egalul cu Gaz Metan, 0-0, a fost fatal pentru Ilie Stan care a fost anuntat marti de Gigi Becali, la palat, ca a fost demis, anunta Gsp.ro.

UPDATE! "Ilie Stan a demisionat, a plecat impreuna cu tot staful tehnic. Mihai Stoichita va veni pana in vara impreuna cu tot staful sau", a spus finantatorul Stelei.

Este al treilea mandat pe banca Stelei pentru Mihai Stoichita.


Doar sase luni a rezistat antrenorul venit de la Victoria Branesti. Acesta l-a inlocuit pe 30 septembrie 2011 pe israelianul Ronny Levy, cel care a demisionat dupa 1-1 cu AEK Larnaca.

Stan a reusit calificarea din grupele Europa League, dar Steaua a fost eliminata de Twente in "saisprezecimi". In plus, pentru prima data din returul sezonului 2007-2008 Steaua a reusit sa bifeze 4 succese consecutive in campionat.

Foto: Gsp.ro

Andrea Stramaccioni il inlocuieste pe Claudio Ranieri la conducerea formatiei Inter Milano... Liga Campionilor: AC Milan - Barcelona 0-0/ Bayern Munchen, cu un pas in semifinale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x