Antena Căutare

Veste URIAŞĂ pentru România! Steaua a ajuns DIRECT în grupele Ligii Campionilor

Campioana en-titre a României la polo, Steaua Bucureşti, a fost acceptată direct în grupele Ligii Campionilor, primind un wild-card din partea forului european de profil (LEN).

Liga Campionilor a fost extinsă de la 12 la 16 echipe, iar opt dintre acestea vor lupta pentru trofeu în cadrul Turneului Final.

Steaua Bucureşti a primit wild-card pentru grupele competiţiei, alături de echipele Hanovra (Germania), AZC Alphen (Olanda) şi Dinamo Moscova (Rusia).

Potrivit LEN, meciurile din turul I al Ligii Campionilor vor avea loc în 15-17 septembrie, cele din turul II, în 29 septembrie-1 octombrie, urmate de turul III (14-18 octombrie). Faza grupelor se va derula între 25 octombrie-9 mai, pentru ca Turneul Final 8 să aibă loc la Genova, între 7-9 iunie 2018.

În sezonul trecut, Steaua Bucureşti nu a trecut de turul II preliminar al Ligii Campionilor.

Rugile i-au fost ascultate, dar acum nu mai e sigur de calificare! Becali se teme de Plzen: "Aşa ar fi normal, acum... OFICIAL: Dinamo l-a transferat pe Juan Albin! Mjlocaşul va purta tricoul cu numărul 10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x