Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Vești proaste în legătură cu construcția stadionului Dinamo pentru EURO 2020! Anunțul oficial făcut astăzi

Arena Naţională din București va găzdui 3 meciuri din faza grupelor EURO 2020 şi unul din optimile de finală. Pentru Europeanul de peste doi ani, țara noastră trebuia să finalizeze construcția a 4 stadioane: Steaua, Rapid, Dinamo și Arcul de Triumf. Azi a venit o primă veste teribilă: stadionul Dinamo nu va fi gata la timp pentru Campionatul European din 2020.

Paul Stănescu, vice-premier în cadrul Guvernului Dăncilă, a fost prezent astăzi la un eveniment organizat la sediul Federației Române de Fotbal și a făcut un anunț îngrijorător. Acesta le-a transmis oficialilor FRF că stadionul Dinamo nu va fi gata la timp pentru Campionatul European din 2020, anunță gsp.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Termenul pentru finalizarea lucrărilor la stadionul din Ștefan cel Mare este acum 2021. Pe de altă parte, începând de pe 28 august, marți, se va începe demolarea arenei din Ghencea.

Turneul final al Campionatului European de Fotbal din 2020 va marca aniversarea a 60 de ani de la prima ediţie a competiţiei şi se va desfăşura în 12 oraşe europene, în perioada 12 iunie şi 12 iulie 2020.

UNA PE ZI! Maria J., fotbalista de la Barcelona care a pus pe jar internetul cu aparițiile sale sexy... Biletul Zilei 27.08.2018! Două meciuri spectacol de luni aduc un pont bombă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x