Antena Căutare

Vezi cum a pierdut Hagi Balonul de Aur in 1994!

Fostul tricolor a declarat ca dupa Mondialul din Statele Unite a fost la un pas sa fie desemnat cel mai bun jucator din lume.

Gheorghe Hagi este impotriva pariurilor. Liderul Generatiei de Aur crede ca aceste practici sunt cele care dauneaza cel mai mult fotbalului.

Invitat la o emisiune de televiziune, fostul decar nu a evitat nici subiectul antrenoratului. Astfel, Hagi se gandeste chiar sa renunte sa mai antreneze o echipa daca echipa sa, Viitorul Constanta, va promova si se va bate la cupele europene.

Gica a facut si o comparatie intre Maradona si Messi, din care El Pibe d'Oro iese in avantaj: "Pentru a putea fi comparati, Messi trebuie sa castige ceva si cu nationala Argentinei. Din pacate, ei nu au aparare. Lasa spatii mari in aparare."

Hagi a dezvaluit ca a fost la un pas sa castige Balonul de Aur in 1994: "Pana la meciul cu Suedia eram pe primul loc in topul fotbalistilor, detasat. Dar pentru ca nu am jucat nici finala si nici semifinala de campionat mondial, am pierdut" a dezvaluit decarul nationalei din acea perioada.

Foto: Hepta

Javi Garcia la Milan din vara?... Rapid - Radnicki 1-1 / Herea a revenit, Vatca a debutat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x