Vezi dovada ca Mircea Sandu e urmarit penal!

Gsp.ro a intrat in posesia rezolutiei de urmarire penala a membrilor Comitetului Executiv al FRF care au votat excluderea Universitatii Craiova din fotbal! Ei au fost invinuiti de abuz in serviciu.

Actul, redactat de procurorii DNA, explica pe larg invinuirile aduse lui Mircea Sandu, Mitica Dragomir si celorlalti 10 membri din Comitetul Executiv.

Cele 19 pagini incep cu expunerea reclamatiei facute de gruparea olteana, care cere FRF si LPF daune de 50 de milioane de euro!

Apoi sunt prezentate toate erorile de procedura pe care DNA le pune in carca oamenilor din FRF. Iata-le pe cele mai importante:
- Comitetul Executiv a decis excluderea provizorie a Craiovei, decizie care, conform Statutului votat in mai 2011, este executorie si are efect imediat, chiar inainte de validarea hotararii in Adunarea Generala. DNA spune insa ca statutul invocat de FRF nu era in vigoare!
- Excluderea Craiovei s-a facut invocandu-se incalcarea grava a Statutului FRF, dar nu s-a detaliat si motivat ce anume incalcari s-au comis si in ce consta gravitatea acestora
- Motivarea prin faptul ca U Craiova ar fi actionat Federatia in instanta nu sta in picioare, clubul se judeca doar cu Victor Piturca
- Legea spune ca trebuie garantat dreptul la aparare, cu stabilirea cailor de atac impotriva sanctiunilor aplicate. Craiova nu a avut parte de asa ceva
- Referitor la faptul ca 39 de jucatori ai Craiovei au fost declarati liberi de contract, DNA spune ca "stingerea raporturilor juridice dintre U Craiova si fotbalisti prin vointa arbitrara a unui tert strain de raporturile juridice dintre parti reprezinta o grava incalcare a drepturilor si libertatilor persoanei, o limitare a dreptului de a apela la justitie si a dreptului de aparare, actiune facuta cu stiinta si in mod deliberat"
- Prin incalcarea grava, cu stiinta, a atributiilor si insarcinarilor primite, reprezentantii FRF si LPF au produs clubului U Craiova un prejudiciu de peste un milion de euro, cu dobandirea de avantaje patrimoniale pentru sine sau pentru altii. Invocarea unor presiuni exercitate de catre forurile fotbalistice internationale este un simplu subterfugiu pentru atenuarea actiunilor neconforme legii.

Vezi, mai jos, dovada, preluata de pe gsp.ro, ca Mircea Sandu e urmarit penal.

Sursa: gsp

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri