Antena Căutare

Victor Hanescu, eliminat in primul tur la Doha

Tenismenul roman Victor Hanescu, locul 51 ATP, a fost invins, azi, cu scorul de 3-6, 6-7 (6/8), de tenismanul leton Ernests Gulbis, numarul 24 ATP si al cincilea favorit, in turul intai al turneului de la Doha, dotat cu premii in valoare de 1.024.000 de dolari, intr-un meci care a durat 90 de minute.


In setul secund, Gulbis, numarul 24 ATP, a facut break in game-ul al saptelea si la 5-4 a servit pentru castigarea meciului. Letonul a facut insa o dubla greseala si i-a oferit romanului doua sanse de break. Hanescu nu iroseste ocazia, ii ia serviciul adversarului si egaleaza la 5. Soarta setului secund s-a decis la tie-break. Hanescu parea ca va duce meciul in setul decisiv, dupa ce a castigat primele cinci minigame-uri, insa Gulbis nu si-a pierdut cumpatul si s-a impus cu 8-6.

Pentru participarea la primul sau turneu in 2011, Hanescu va incasa un cec in valoare de 10.050 de dolari, dar nu va primi nici un punct ATP.

Al Hilal a refuzat o oferta de 7 milioane de euro pentru Mirel Radoi... Raliul Dakar 2011 in imagini. Vezi clasamentele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x