Antena Căutare

Victor Piturca: "Daca Rat se plange, nu va mai veni la nationala"

Selectionerul l-a pus la punct pe fundasul stanga de la Sahtior, amenintandu-l voalat ca s-ar putea sa nu mai conteze pe serviciile sale in viitor.

Razvan Rat nu a fost convocat pentru amicalul cu Uruguay, iar fundasul stanga i-a cerut explicatii lui Piturca, sunandu-l pe selectioner.

Fostul antrenor al Stelei si al Universitatii Craiova a luat atitudine in conferinta de presa desfasurata duminica si l-a amenintat voalat pe jucatorul lui Sahtior.

"Am alte optiuni si Rat trebuie sa inteleaga asta, sa se lupte pentru a reveni si deveni titularul postului. Nu exista suparari. Cine se supara, nu mai vine la echipa nationala. Daca se plange prin presa, va spun ca nu mai vine" a spus Piturca, cel care i-a luat, in schimb, apararea lui Tatarusanu, comparandu-l cu Mutu, cel care a ratat un penalty la Euro 2008, ce ar fi putut duce Romania in optimi.

Totodata, selectionerul a explicat si de ce Steaua nu a mai jucat amicalul cu Farul la Mogosoaia.

"Am acceptat ca Steaua sa se pregateasca in acest complex, dar am avut pretentia sa-l elibereze atunci cand echipa nationala are actiune. Argaseala m-a rugat sa joace aici, dar terenul ar fi fost moale dupa meci si nu am mai fi avut conditii de pregatire".

Foto: Intact Images

Adrian Ungur, invins in finala de la Meknes... Tatarusanu s-a impacat cu Gigi Becali si va fi titular in campionat....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x