Antena Căutare

Victor Piturca isi asuma vina pentru situatia lui Marica de la Schalke

La conferinta de presa sustinuta inaintea meciului cu Belgia de vineri, 21:45, transmis de Antena 1 si in format liveVIDEO de www.a1.ro, Victor Piturca si-a asumat din vina transferului nereusit al lui Ciprian Marica la Schalke.

"Ciprian avea oferte din Spania si din Anglia si poate ca sunt si eu vinovat ca l-am sfatuit sa ramana in Germania. Ii va fi foarte greu sa joace acolo, cred ca are nevoie de o schimbare", a declarat selectionerului despre atacantul pe care nu l-a convocat pentru dubla cu Belgia si Grecia. Marica a devenit jucator liber de contract in vara, dupa ce s-a certat cu cei de la Stuttgart, si a semnat cu Schalke, acolo unde castiga 2 milioane de euro pe sezon, cat lua si de la svabi.

Sper sa joace, totusi, pentru ca altfel este exclus sa-l chem la nationala. Si daca nu va juca meci de meci il voi selectiona, dar daca nu evolueaza deloc, nu are rost sa vina", a mai spus Piturca.

Daca a refuzat orice declaratie pe subiectul "Florin Costea", despre Mutu a precizat ca "e evoluat bine cu Lecce, chiar daca Cesena a luat bataie, 0-1. Nu e important ca nu a dat gol, mi s-a parut ca sta bine fizic".

Prezent la conferinta, Daniel Niculae, revenit la echipa nationala dupa un an si o luna, a declarat ca "e greu de spus daca ne putem califica la Euro 2014. Nationala nu mai este la nivelul asteptarilor".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Mihai Stoica se ia de Dinamo: "N-au 50 000 de fani pentru National Arena"... VIDEO! Florin Costea si Bourceanu s-au certat de la un aut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x