Antena Căutare

Victorii pentru Viitorul si Poli, infrangeri pentru UTA si Gloria Buzau

Ultimele doua meciuri ale etapei a unsprezecea din seria Vest s-au desfasurat duminica de la ora 11 si au adus-o pe Timisoara la egalitate cu Bistrita iar pe Batrana Doamna in afara podiumului. In Seria Est, echipa lui Hagi a egalat Delta Tulcea in fruntea clasamentului dupa victoria de la Otopeni.

Dupa superba performanta de joi cand a eliminat din Cupa pe Steaua, detinatoarea trofeului, Poli Timisoara s-a deplasat in vecinatate, pe stadionul cetate din Deva, acolo unde o astepta Muresul, echipa reunita cu doar doua saptamani inainte de inceperea turului.

Dupa un debut echilibrat, Lipitor, portarul hunedorenilor, a scapat in poarta un sut telefonat al lui Sepsi, dupa care a cerut schimbare, acuzand o accidentare. De la acel moment, se pare ca arena a trecut in administrarea celor de la drumuri si poduri, pentru ca s-a transformat intr-o artera de circulatie cu sens unic, spre poarta noului intrat Coman.

Dominarea violeta s-a concretizat pe tabela in minutul 60, cand Axente a dublat avantajul. Devenii au fortat cu Darvaru in avanposturi, si fostul component al celor de la Fortuna Covaci putea obtine o lovitura de pedeapsa, dar Coltescu a lasat jocul sa continue. Daca nu a s-a facut 2-1, avea sa fie 3-0 pentru ca pe final Goga si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor.

In Nord, UTA venea cu sperante mari dupa victoria in fata Bistritei insa a intalnit un adversar decis sa paraseasca zona nisipurilor miscatoare si anume Baia Mare. Filip a deschis scorul cu un lob la care Smaranda a fost spectator inca din minutul 12. Replica aradeana s-a lasat mult asteptata, prima ocazie a trupei lui Nagy survenind in minutul 45.

In repriza secunda, cei din Vest au cautat egalare si golul ce parea a fi izbavitor a picat in minutul 80, cand Purece a reluat slab din interiorul careului dar mingea l-a pacalit pe Gego.

Insa spectacolul avea sa apara pe final. Mai intai Deac a profitat de o greseala a lui Nicolae si a facut 2-1, pentru ca in minutele de prelungire UTA sa obtina un penalty dupa o interventie a lui Lovasz. A tras puternic Draghici, care a trimis nu numai peste poarta dar si peste peluza. O executie care nu ar fi adus trei puncte nici la recent incheiatul campionat mondial de rugby. In liga a doua nu a adus niciunul.

In urma acestor rezultate, Poli egaleaza Bistrita in fruntea clasamentului acumuland 24 de puncte, in timp ce UTA coboara pe 5 cu 16.

In Seria Est, Viitorul Constanta s-a impus greu la Otopeni, prin golul reusit de Chitu in minutul 84, in timp ce Dunarea Galati a dispus cu 3-1 de Gloria Buzau. Reusita lui Cucu si dubla lui Carjan au intors scorul in favoarea formatiei de la Dunare, dupa ce Tabara deschisese scorul pentru buzoieni.

In clasament Viitorul Constanta a acumulat 23 de puncte, la fel ca liderul Delta Tulcea, iar Dunarea a facut 14, urcand pana pe pozitia a zecea.

Foto: Intact Images

Prima infrangere pentru Oltchim Ramnicu Valcea in Liga Campionilor, 30-34 cu Dinamo Volgograd... Oficialii Craiovei: "Dragomir a dus la DNA un regulament nevalidat pentru a-i induce in eroare pe procurori!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x