VIDEO: A pedalat 2000 de km. pentru a da lovitura de start în meciul Marseille-Toulouse, dar nu s-a mulțumit cu atât! Ce a făcut un fan al lui OM pe Velodrome

Pasiunea pentru echipa favorită nu are granițe. Acest lucru l-a demonstrat din plin un fan al celor de la Olympique Marseille. Prezent la meciul OM - Toulouse, contând pentru runda a 7-a din Ligue 1, un fan al gazdelor a devenit faimos după o lovitură de start mai puțin obișnuită.

Pe numele său Kamel Zaroual, fanul lui OM a pedalat 2000 de kilometri din Arles în Marseille pentru a vedea meciul echipei sale favorite și pentru a strânge fonduri pentru copiii săraci din localitatea sa.

Invitat de clubul Olympique Marseille să dea lovitura de start a meciului cu Toulouse, Kamel a decis să fie mai original. Acesta nu s-a rezumat la o simplă atingere a mingii și a decis să fie mai ”spectaculos”. Fanul ”a luat o acțiune pe cont propriu” de la centrul terenului și a marcat un gol împotriva Toulouse, spre bucuria fanilor prezenți în tribunele de pe Stade Velodrom.

La ieșirea de pe teren, cu ochii în lacrimi, fanul s-a îmbrățișat cu Rudi Garcia, antrenorul lui Marseille, și a fost aplaudat de publicul prezent pe stadion.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri