Antena Căutare

VIDEO! Adrian Mititelu: "Reactia lui Mircea Sandu e cacacioasa"

Adrian Mititelu a fost contactat telefonic la Meciul Zilei pe GSP TV pentru a discuta pe marginea acuzelor socante pe care le-a facut astazi presedintele FRF, Mircea Sandu la adresa FIFA si UEFA.

Patronul Universitatii Craiova a declarat ca neimplicarea FIFA si UEFA in cazul excluderii Craiovei este un lucru benefic: „Este un lucru firesc, banal. Niciodata o confederatie nu se poate amesteca in treburile unei tari. E ca si cum FRF ar vorbi de organizarea Primariei Craiova sau Consiliul Local Craiovei. Ideea ca daca justitia se implica in fotbal duce la dezafiliere este o gogoasa vanduta de Mircea Sandu. Transformau UEFA din sperietoare."

Mititelu a continuat cu acuzele la adresa lui Mircea Sandu: „El a comparat UEFA cu Uniunea Europeana. Omul acesta habar nu are de atributiile juridice ale celor doua institutii. Reactia lui e cacacioasa. Eu chiar am facut o plangere la Ministerul Invatamantului si Sportului, pentru ca Federatia s-a constituit pe un statut ce incalca legile."



Foto: Intact Images

Moggi, condamnat la cinci ani si patru luni de inchisoare in cazul Calciopoli!... VIDEO! Sandu cearta UEFA si FIFA: "Sunt cacacioase, d`aia nu intervin in ancheta DNA!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x