Antena Căutare

VIDEO ! Doi fotbalisti vor fi biciuiti in public pentru ca au sarbatorit inadecvat un gol

Decizie incredibila a Federatiei Iraniene de Fotbal, care a hotarat sa-i suspende pe o perioada nedeterminata pe fotbalistii Mohammad Nosrati si Sheys Rezaei, pentru ca au sarbatorit inadecvat un gol. Mai mult, dupa ce vor fi consultate alte organe abilitate, cei doi risca sa fie biciuiti in public, dar si inchisoarea.

Mai exact, dupa ce unul din coechipierii lor a inscris golul victoriei, Nosrati i-a pus mana pe fund colegului sau. Federatia s-a autosesizat imediat si i-a suspendat pe cei doi pe timp nelimitat si i-a amendat cu cate 40.000 de dolari pe fiecare.

Organele de politie au anuntat insa ca cei doi trebuie sa suporte si o pedeapsa ce va fi decisa de un judecator. Cel mai probabil, cei doi vor fi biciuiti in public, chiar pe terenul pe care s-a petrecut incidentul in discutie. Conform legii, pedeapsa pentru acest comportament este inchisoarea, pana la doua luni, si pana la 74 de lovituri de bici.

Cu o saptamana inainte, un alt jucator iranian a fost obligat sa-si tunda pletele in fata spectatorilor, pentru a evita biciuirea in public. De asemenea, o actrita celebra a fost condamnata la 70 de lovituri de bici pentru ca s-a lasat filmata cu capul descoperit, dar pedeapsa a fost anulata inainte de a fi pusa in aplica.

VEZI MAI JOS VIDEO CU INCIDENTUL!



Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

VIDEO! Valeriu Argaseala: "Legal, jucatorii pot scapa fara suspendari"... VIDEO! Sorin Cartu: "Stanca si Martinovici vor lua cel putin doua etape de suspendare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x