Antena Căutare

VIDEO EXCLUSIV: "Mitică la Brutărie!" Dumitru Dragomir a cântat şi dansat pe propria melodie, la Antena 1

În urmă cu doi ani, fix în luna aprilie, Dumitru Dragomir cânta alături de Victor Ciutacu, la "Te pui cu blondele", celebrul HIT "Mitică la Brutărie"

În urmă cu doi ani, fix în luna aprilie, Dumitru Dragomir cânta alături de Victor Ciutacu, la "Te pui cu blondele", celebrul HIT "Mitică la Brutărie". Tot în aceeaşi lună, dar în 2014, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal avea să primească un mandat de retinere pentru 24 de ore în dosarul de vânzare a drepturilor tv pentru meciurile din Liga I.

Chiar dacă n-a fost prea încântat de idee, "Oracul de la Bălceşti" a intrat repede în jocul propus de Dan Negru şi s-a mişcat pe ritmurile celebrului mixaj.

Dacă, în acea perioadă, "Mitică la Brutărie" era doar un strigăt cenzurat al suporterilor, iată că acum s-a transformat, din păcate pentru Dragomir, în realitate!

Va mai fi vreodată la fel? Michael Schumacher, 100 de zile între viață și moarte... OFICIAL: Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu Dinamo Moscova! Primeşte o sumă record la despărţire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x