Căutare Live

VIDEO! "Foarfeca" lui Rooney contra lui City, cel mai frumos gol din istoria Premier League

"Foarfeca" lui Wayne Rooney din meciul cu Manchester City, disputat in februarie 2011, cu a fost aleasa drept cel mai frumos gol din Premier League din ultimii 20 de ani. Reusita a primit 26 la suta din totalul voturilor.

"Am crescut uitandu-ma la meciurile din Premier League, iar faptul ca sint premiat pentru cel mai frumos gol din aceast campionat este o mare onoare pentru mine", a declarat Rooney.

Dennis Berkamp, in tricoul lui Arsenal, ca si Thierry Henry, au ocupat locurile doi si trei cu goluri din 2002, respectiv 2000, informeaza The Independent.


Rapid da de baut: face 89 de ani!... FOTO! Sase statii de metrou, redenumite cu ocazia finalei Europa League! Vezi care sunt noile denumiri!...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri