Antena Căutare

VIDEO! Gigi Becali e convins ca Mircea Lucescu a dorit sa antreneze Steaua

Patronul stelist a explicat la Meciul Zilei de la GSP TV contextul in care a declarat ca l-ar vrea pe Mircea Lucescu la carma Stelei.

In dialog cu Dan Udrea, Gigi Becali a spus ca si-l doreste la Steaua pe Mircea Lucescu, dar e constient de faptul ca are o concurenta puternica, prin urmare aceasta tranzactie este o utopie.

Totusi, Gigi Becali a lasat sa se inteleaga ca daca fostul dinamovist ar veni la echipa sa, ar fi remunerat doar in cazul atingerii unor obiective (5 milioane calificarea in Liga Campionilor).

Trecutul alb-rosu nu-l dezarmeaza pe latifundiarul din Pipera, care stie un secret despre Il Luce: acesta si-ar fi dorit sa antreneze Steaua: "Toti au zis ca e anti-Steaua. Eu, din ce stiu, el a vrut sa antreze aici. Daca a dat acele declaratii anti-Steaua le-a dat pentru ca era invidios."



Foto: Hepta

Rafael Nadal a fost eliminat de la Turneul Campionilor... HCM Constanta, prima victorie in Liga Campionilor printr-un gol in ultima secunda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x