Antena Căutare

VIDEO! Ionut Lupescu si-a dat demisia din FRF: "Vreau sa incep o noua etapa in activitatea mea manageriala"

Ionut Lupescu si-a anuntat, luni, demisia din functia de director general al Federatiei Romane de Fotbal. "Kaiserul" a anuntat in cadrul unei conferinte de presa si a lasat sa se inteleaga ca a luat aceasta decizie din cauza ca presedintele FRF, Mircea Sandu, nu mai avea incredere in el.

"Am ajuns la un punct de cotitura si mi-am dat seama ca trebuie sa incep o noua etapa in activitatea mea manageriala. Am hotarat sa dau curs unei oferte de a lucra in structura UEFA. Este o oferta importanta. Nu voiam sa ies la pensie de la FRF, am incercat sa implementam un sistem sanatos, cred ca partial am si reusit si cred ca se poate dezvolta pe viitor acest sistem.


Nu imi place sa bat pasul pe loc, incerc sa invat foarte mult si, in general, viziunea despre dezvoltarea fotbalului romanesc pe viitor este alta decit cea pe care o am si de aceea m-am decis sa intrerup colaborarea cu FRF. Vreau sa multumesc celor din Federatie, membrilor afiliati, presedintilor de la AJF-uri si, nu in ultimul rand, domnului Mircea Sandu, pentru increderea acordata pina la un anumit moment. Au fost sase ani care au trecut foarte repede. Voi continua sa fiu alaturi de FRF, de toti membrii ei.

Decizia mea a fost luata acum cateva saptamani, am mai avut oferte serioase din strainatate, dar de fiecare au venit la un moemnt inoportun, cand presedintele FRF a fost bolnav. Voi lucra in continuare cu Comitetul local de organizare, probabil ca voi fi 9 luni la UEFA, 3 luni aici. O sa incerc sa ajut fotbalul european, ma vor anunta cei de la UEFA cu ce urmeaza sa ma ocup", a spus Ionut Lupescu in cadrul conferintei de presa.

Ionut Lupescu a fost numit in functia de director general al FRF in urma Comitetului Executiv din 22 noiembrie 2005, atributiile sale in cadrul federatiei incluzand coordonarea activitatii departamentelor juridic, international, financiar, sportiv si marketing.

"Kaiserul" devine primul roman care lucreaza la UEFA cu statut de angajat si nu ales prin vot asa cum este Mircea Sandu in Comitetul Executiv.

Ionut Popa a demisionat de la CS Mioveni... AC Milan a castigat Trofeul Berlusconi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x