Antena Căutare

VIDEO: Mesajul emoţionant publicat de Messi, după plecarea lui Neymar: "Prietene, a fost o onoare să joc cu tine în echipă"

Internaţionalul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a postat, miercuri, pe Instagram, un mesaj prin care i-a urat succes brazilianului Neymar, care a anunţat că va părăsi gruparea catalană.

"A fost o plăcere imensă să fiu alături de tine în toţi aceşti ani, prietene Neymar. Îţi doresc mult succes în această nouă etapă a vieţii tale", a scris Messi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FC Barcelona a anunţat, miercuri, că Neymar a primit permisiunea antrenorului Ernesto Valverde de a nu participa la antrenament, pentru a-şi rezolva situaţia privind viitorul său. Înainte de antrenamentul de dimineaţă, Neymar i-a informat pe cei prezenţi că vrea să plece, astfel că a primit permisiunea de a pleca de la antrenament pentru a-şi rezolva situaţia, a precizat gruparea spaniolă.

Neymar a fost prezent, miercuri, la reunirea echipei FC Barcelona după turneul din SUA, însă nu s-a antrenat şi le-a transmis coechipierilor că va pleca la Paris Saint-Germain.

FCSB şi Viitorul joacă pentru foarte mulţi bani! Sumele uriaşe pe care le pot obţine dacă se califică în PlayOff-ul Ligi... LOVITURĂ TOTALĂ! Mircea Lucescu este noul selecţioner al Turciei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x